Jag erbjuder tjänster så som nätbaserad inredningskonsultation, homestyling, inredning av din bostad samt fototjänster till bröllop, bostad och porträtt. Tveka inte att höra av dig så att vi kan skapa en lösning som passar just dig.

Priser

Nätbaserad inredningskonsultation från 995:- per rum

Genom en nätbaserad konsultation skickar du bilder på dittrum/hem som du vill ha hjälp med. Jag återkommer med en moodboard, lista på förslag samt produkter med pris och inköpsställe som passar in.


Konsultation inför försäljning från 2495:- 

Jag besöker bostaden och gör tillsammans med er en genomgång, ger förslag på möblering, saker att plocka bort/flytta samt lämnar en åtgärdslista så att jobba med. Jag lämnar även förslag på eventuella inköp för att knyta ihop helheten (till exempel detaljer, växter och textilier).


Homestyling silver från 5995:- 

Här får du bostaden iordningställd med rätt inredningsdetaljer, snittblommor, krukväxter, frukt/örter, textilier och enstaka lampor. Ett enkelt sätt som skapar balans och hemtrevnad. Färdig för att fotas och läggas ut till försäljning, jag stannar gärna kvar när fotografen kommer eller fotar bostaden själv.

Homestyling guld från 9995:- 

Samma innehåll som i "silver" men här ingår även viss möbler, fler lampor och "extra allt" när det gäller detaljerna. Den finaste och mest omfattande stylingen.

 

Inred hemma från 995:- per rum

Jag kommer hem till dig och tillsammans går vi igenom bostaden och dess möjligheter och förutsättningar. Här skapar jag en moodboard och förslag på förändringar efter dina önskemål. Milersättning tillkommer.

Fotografering 

Jag utför fotograferingar så som porträtt, gravidfoton och familjebilder. 

 Bröllop från 4995:- kontakta mig för info! 

Kontakta mig!